steenstrips laten plaatsen brabant limburg

Unieke, sprekende uitstraling

Geen nietszeggende gevel, maar een prachtige wand van unieke baksteenstrips. Dat is waar u op kunt rekenen als u MNA Group inzet voor uw gevelrenovatie. Steenstrips zijn een prachtige aanvulling op uw woning of bedrijfspand. Niet enkel voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande panden zijn steenstrips voor de buitenmuur een uitkomst. De strips kunnen over de gehele gevel worden geplaatst, of enkel op één muur om een constrast met het totale ontwerp te creëren. De keuze is aan u! Wij adviseren u uiteraard over de mogelijkheden en bekijken graag met u wat de beste oplossingen zijn passend bij uw wensen.

Steenstrips laten plaatsen

U heeft de keuze om steenstrips als gevelbekleding zelf te plaatsen of door een specialist te laten plaatsen. Doordat iedere gevel over specifieke eigenschappen beschikt en dit vraagt om kennis, raden wij u aan de plaatsing aan een gevelspecialist over te laten. MNA Group plaatst vakkundig de steenstrips op de gewenste gevel. Door ons ruim assortiment stenen kunt u direct uw nieuwe geveluiterlijk kiezen, waarna wij deze snel en professioneel plaatsen. Alvorens de plaatsing zullen wij uw buitenmuren grondig analyseren en eventuele beschadigingen herstellen. Zo staan wij voor een totaal service gevelwerken. Ontdek onze service, neem contact met ons op!

steenstrips laten plaatsen

Steenstrips als gevelbekleding laten plaatsen?

Uw woning of bedrijf is uw visitekaartje aan bezoekers. Daar hoort een stralend uiterlijk bij van de buitenmuren. Door het plaatsen van steenstrips geeft u uw woning of bedrijf binnen een handomdraai een fraaie uitstraling die opvalt. MNA Group staat klaar voor uw gevelrenovatie in Limburg en Noord-Brabant. Wacht niet langer, neem contact met ons op!


 

Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 63 08 28 info@mnagroup.nl Vul ons contactformulier in
1