houten gevelbekleding

Waarom een houten gevel?

Wanneer u ervoor kiest om uw gevel aan te pakken, dan heeft u de keuze uit een divers aanbod gevelbekleding. Een houten gevel is een geschikte keus wanneer u uw pand wilt laten opvallen. Het hout geeft een warm, modern gevoel aan uw woning of bedrijf. Door het gebruik van hout valt het gebouw op tussen andere panden met betonnen gevels in de straat. MNA Group biedt een ruim assortiment houten gevelbekleding aan. U kunt ervoor kiezen om uw gevel volledig of deels te laten bekleden. De keuze is aan u! Als ervaren gevelspecialist staan wij uiteraard klaar om u van professioneel advies te voorzien!

Voordelen houten gevel

Naast de prachtige uitstraling biedt houten gevelbekleding ook andere praktische voordelen. Alle houten gevels worden bij MNA Group gemaakt van duurzaam hout. We maken enkel gebruik van kwaliteit houtsoorten die binnen de duurzaamheidsklasse 1 en 2 behoren. Het hout staat bekend om een lange levensduur. Het hout zwelt of krimpt niet, en is bestand tegen alle temperaturen. Hiermee is het hout uitermate geschikt als houten gevelbekleding en is het volledig onderhoudsvrij. Door de sterke eigenschappen beschermt het hout tevens de gevel tegen regen en vocht. De rustieke uitstraling en goede bescherming maken dat een houten gevelbekleding een duurzame investering is.

Meer weten over houten gevelbekleding en de plaatsing ervan? Neem contact met ons op! Wij vertellen u er graag meer over.

houten gevel bekleding

Gevelbekleding montage

Het op de juiste manier van monteren van houten gevelbekleding is erg belangrijk. Bij een verkeerde bevestiging, kan het hout gaan rotten of schade aan uw gevel toebrengen. Door een goede montage kunt u jarenlang genieten van uw prachtige gevel. Laat uw houten gevelbekleding daarom plaatsen door vakmensen. MNA Group beschikt over jarenlange kennis en ervaring om uw gevel te voorzien van hout. Wij hebben de juiste materialen om het hout op maat te maken en duurzaam te plaatsen. Met onze professionele montage is uw pand voorzien van een prachtige, houten gevelbekleding.

houten gevel houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding laten plaatsen?

U wilt u woning of bedrijfspand van een geheel nieuwe look voorzien. Waarom niet kiezen voor houten gevelbekleding? Met een modern, warme en frisse uitstraling is het gebouw weer volledig voorzien van een nieuw uiterlijk en kunt u bezoekers met een glimlach verwelkomen. MNA group is al jaren werkzaam in de gevelbouw en heeft veel klanten mogen helpen bij het plaatsen van nieuw gevelbekleding. Ook voor u staan we klaar met onze diensten!

Ontdek het assortiment houten gevelbekleding en maak kennis met de service van MNA Group. Neem contact met ons op!

Hebben we uw interesse gewekt? Neem contact met ons op. 0495 63 08 28 info@mnagroup.nl Vul ons contactformulier in
1